Schaderaming

Vaststelling en raming van schade

Schade vastgesteld na werken of bij uittredende huur? De herstellingskosten van de vastgestelde schade worden in een expertise of schaderaming geschat.

Schaderaming vraagt een grondige kennis van de huurmarkt, van de kostprijs van herstellingswerken en een grondige materialenkennis. De deskundigen van Teccon beschikken naast een grondige technische en juridische kennis ook over ruime ervaring met het opmaken van schadebestekken.

 

Gedetailleerd verslag

Teccon stelt een deskundig verslag op. Dit verslag bevat grondig en duidelijk de correcte vermeldingen met inbegrip van de juiste vaststellingen.

Plaatsbeschrijvingen en schaderamingen in cijfers

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Jaarlijks meer dan 50 ‘grote’ plaatsbeschrijvingen en schaderamingen
  • Opdrachten in heel België en dit van overheidsgebouwen, wooneenheden, handelsruimtes en bedrijfsgebouwen.

Relevante Projecten

Schaderaming aanvragen?

  • Vraag een offerte voor een schaderaming aan via het contactformulier of mail naar info@teccon.be. Wij nemen snel contact met je op! Bellen kan ook op het nummer +32 9 380 36 82.
  • De betrokken partijen leggen verklaringen af bij de landmeter-expert van Teccon.
  • De landmeter-expert stelt een proces verbaal van de vaststelling van de schade op. Hij maakt een beschrijving ten aanzien van de vorige toestand en voegt voor zover mogelijk toe welke de oorzaak is van de gewijzigde toestand. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van beschikbare gegevens zoals plaatsbeschrijvingen, plannen, foto’s enz.
schaderaming of expertise

Pin It on Pinterest

Share This