Trefdag Informatie Vlaanderen

Trefdag van Informatie Vlaanderen op 30/11/2017

07 november 2017

Op 30 november 2017 vindt de Trefdag Informatie Vlaanderen plaats. Je kan Teccon vinden op de stand van IMAGE-V. Teccon en Sweco Belgium maakten de voorbije twee jaar de 360° beeldendatabank van Vlaanderen in opdracht van Informatie Vlaanderen (voorheer Agiv). Voor dit project werd de tijdelijke handelsvereniging IMAGE-V opgericht.  De medewerkers van Teccon ontvangen je graag op de stand van IMAGE-V!

IV Trefdag

De tweede editie van de Trefdag Informatie Vlaanderen vindt plaats in het ICC in Gent. Je komt er alles te weten over e-government, nieuwe innovatieve diensten en er gaat ook veel aandacht naar geografische onderwerpen. Door een uitgebreid aanbod aan infosessies en een grote beursvloer is de trefdag het ideale moment om kennis te maken met al wat nieuw is in de geo- en informatiewereld.

Deelname aan de Trefdag Informatie Vlaanderen is gratis.

Voor het programma en inschrijvingen kan je terecht op de website van Informatie Vlaanderen.

360° beeldendatabank Vlaanderen

De beeldendatabank is een gebiedsdekkende databank met hoge resolutie panoramabeelden en een gedetailleerde 3D puntenwolk van alle Vlaamse wegen.

De databank wordt gratis ter beschikking gesteld voor alle deelnemers van GDI-Vlaanderen. Dit zijn tal van Vlaamse instanties zoals gemeenten, provincies, intercommunales, etc.

De beelden zijn beschikbaar via een beveiligde, online mobile mapping toepassing. Deze browserapplicatie laat kijken, meten, inventariseren en exporteren toe. Surf naar viewer.image-v.be en probeer het zelf uit!

Benieuwd naar wat jij met de databank kunt doen? Kom dan zeker een kijkje nemen op de IMAGE-V stand.

www.image-v.be

Herbeleef de vorige Trefdag