VR en AR in de bouwsector

Virtual Reality & Augmented Reality in de bouwsector

23 augustus 2018

Teccon nodigt je graag uit om gratis deel te nemen aan ‘Virtual Reality & Augmented Reality in de bouwsector’ op 27 augustus in Kortrijk.

Virtual en augmented reality kennen een sterke groei en worden steeds vaker toegepast binnen bedrijven. Taskforce Duurzaam Bouwen heeft samen met Teccon het heft in handen genomen om de bouwsector bewust te maken van de mogelijkheden die deze nieuwe technologie met zich meebrengt, dit binnen diverse disciplines in de bouw. VR en AR kunnen een grote rol spelen bij het ontwerp van gebouwen, samenwerken met collega’s op afstand, verkoop van grote maatprojecten, opleiden van medewerkers in een virtuele omgeving, bezoeken van unieke locaties of woningen, enz. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Tijdens deze dag maakt u kennis met de meerwaarde die VR & AR voor de bouwsector kan betekenen.

Als landmeetbureau zijn we vaak betrokken bij de start van een bouwproject. Met behulp van moderne technieken zoals 3D laserscanning, drones en mobile mapping creëren we een virtuele weergave van de bestaand omgeving. Deze metingen vormen de basis voor ontwerp, visualisaties, planning, volumeberekening enz. Wil je meer weten? Kom dan zeker even langs op onze stand!

Klik hier voor meer info en tickets.