Stage bij Teccon

Landmeetstage bij Teccon

05 november 2018

Jessie deed de voorbije 4 weken haar landmeetstage bij Teccon Zandhoven:

“Ik heb veel verschillende dingen kunnen volgen en doen waardoor ik veel heb bijgeleerd op korte tijd. Het was ook fijn dat ze mij het vertrouwen hebben gegeven om een meting alleen uit te voeren. Een fijn pluspunt is de leuke sfeer in het bedrijf en de toffe collega’s.”

Stage bij Teccon

Elk jaar krijgen enkele studenten landmeetkunde de kans om stage te lopen op onze kantoren in Zandhoven, Mariakerke-Gent en Fernelmont.

Tijdens je stage maak je kennis met ons ruim aanbod aan moderne meettechnieken: gnss, totaalstation, 3D-laserscanning, mobile mapping, grondradar, drone … Ook schattingen en plaatsbeschrijvingen komen aan bod. Je gaat op pad met onze ervaren landmeters en voert na een interne opleiding zelfstandig meetwerk uit.

Ben jij op zoek naar een boeiende stageplaats? Stel je dan nu kandidaat voor een stage bij Teccon! Stuur een mailtje met je CV naar vacature@teccon.be!