Vakantiedomein Les Dolimarts

Opmeting voor de plaatsing van boomhutten

08 november 2018

Het oude vakantiedomein van de Dolimarts in Bohan krijgt een nieuw leven. De vervallen vakantiehuisjes, gelegen in de Ardense bossen tussen de meanders van de Semois, worden vervangen door boomhutten!

Topografische meting met een totaalstation

Als voorbereiding voor dit project voerde Teccon topografische metingen uit van de site en omgeving. Op verschillende plaatsen werden referentiepunten geplaatst voor metingen tijdens de uitvoering van het project. Op elke toekomstige positie van een boomhut werd een gedetailleerde hoogtemeting van het terrein gedaan. Ook de bruikbare bomen werden opgemeten. Daarnaast werden de grenzen van de site onderzocht en gematerialiseerd.

Wij zijn alvast benieuwd naar het eindresultaat!

Klik hier voor meer informatie over dit project.