Alexander De Croo op bedrijfsbezoek bij Teccon

29 april 2019

Op vrijdag 26 april 2019 kreeg Teccon bezoek van de vicepremier van de Federale Regering Alexander De Croo.

Dit kantoorbezoek kaderde in zijn campagne rond ‘het land van de doeners’. Alexander De Croo wil de doeners in ons land een duwtje in de rug geven met een krachtdadig economisch beleid, gericht op jobs. Hij wil ondernemers bedanken om hun schouders onder onze economie te zetten.

Zo kreeg Teccon de kans om Minister De Croo kennis te laten maken met onze innovatieve landmeettechnieken.

Na een korte voorstelling van onze diensten nam de minister uitgebreid de tijd om met enkele medewerkers te praten over beeldendatabanken, mobile mapping, grondradaronderzoek, 3D-laserscanning, drones, enz.

Uiteraard hoorde daar een rit met de Lynx Mobile Mapper bij. De Lynx Mobile Mapper is nog steeds hét state-of-the-art systeem voor Mobile Mapping opdrachten.

Na de demo met het Mobile Mapping systeem was de vicepremier één van de allereerste operatoren die de allereerste high-tech Stream-C grondradar uit de Benelux zelf bestuurde. Teccon is het eerste bedrijf in de Benelux dat ondergrondse 3D-scanning aanbiedt met de nieuwste parel van de grondradartechnologie: de uiterst compacte Stream-C.

En wist je dat Alexander gek is van drones? Hij heeft er zelf eentje waarmee hij recreatief in zijn tuin rondvliegt! Maar hij gaf toch ridderlijk toe: die van ons is groter 😉.