Opmeting langs de A12

De sneltram langs de A12 komt er!

26 maart 2021

De sneltram langs de A12 komt er! Dit is goed nieuws voor pendelaars. Over enkele jaren kunnen ze op 35 minuten van Willebroek naar Brussel-Noord!

Bijna een jaar geleden begonnen onze landmeters aan de opmeting van het traject. Op basis van onze plannen werd het tracé voor de sneltram langs de A12 ontworpen en werd bepaald waar er innames moeten gebeuren.

Voor het grensonderzoek en de innames verstuurden we meer dan 700 aangetekende brieven naar eigenaars voor het opvragen van plannen en aktes. Momenteel werken we aan innameplannen van het hele traject.

Vorige week kwam dit project in het nieuws. De laatste bezwaren die tegen het ruimtelijk uitvoeringsplan bij de Raad van State waren ingediend, zijn nu van de baan. In de loop van 2023 kunnen de werken starten.

Meer info over dit project op www.werkenaandering.be.

 

Opmeting bij het fort van BreendonkConcept voor de sneltram langs de A12