Stagiair landmeter

Stagiair landmeter

 

Functieomschrijving

Teccon is een innovatief landmeetbureau met bijna vijftig werknemers. Elk jaar krijgen enkele studenten landmeetkunde de kans om stage te lopen op onze kantoren in Zandhoven, Mariakerke-Gent en Fernelmont.

Ben jij op zoek naar een boeiende stageplaats? Stel je dan nu kandidaat voor een stage bij Teccon!
Tijdens je stage maak je kennis met ons ruim aanbod aan moderne meettechnieken: gnss, totaalstation, 3D-laserscanning, mobile mapping, grondradar, drone … Ook schattingen en plaatsbeschrijvingen komen aan bod. Je gaat op pad met onze ervaren landmeters en voert na een interne opleiding zelfstandig meetwerk uit.

Opgelet! Onze stageplaatsen in het voorjaar geraken elk jaar snel ingevuld. Als je stage wilt doen bij ons neem je best ruim op voorhand contact met ons op.

 

Aanbod

  • Een degelijke introductie tot het echte landmeterswerk
  • Een gevarieerd aanbod (meten, schatten, gnss, waterpassen, mobile mapping, 3D laserscanning, …) in een jong en enthousiast team
  • Een kleine maar faire dagvergoeding

 

Plaats van tewerkstelling

Teccon Zandhoven
Vierselbaan 42
2240 Zandhoven

of

Teccon Mariakerke-Gent
Kleimoer 16
9030 Mariakerke-Gent

stagiair landmeter
junior landmeter

Getuigenis van onze stagiair Stef

Stef studeert landmeten aan de AP Hogeschool in Antwerpen en deed tijdens zijn 3e jaar 3 maanden stage op ons kantoor in Zandhoven.

“Teccon is een groot bedrijf waardoor er een ruim aanbod aan meettechnieken is. De stage voldeed aan mijn verwachtingen omdat ik op voorhand moest aangeven welke zaken ik graag zou doen. Deze zijn dan ook voldoende aan bod gekomen. Het leukste aan de stage vond ik de afwisseling van de opdrachten en het feit dat ik al snel zelfstandig dingen mocht uitproberen. De grotere verplaatsingen die af en toe voorkomen kunnen als een nadeel gezien worden.

Een stage bij Teccon is zeker een aanrader omdat er veel afwisseling in de job zit waardoor je je geen moment verveelt.”

Meer info?

Solliciteren kan via ons sollicitatieformulier of via mail op vacature@teccon.be.

Heb je vragen? Neem dan telefonisch contact op met Stijn Van Maelsaeke, op het nummer +3293803682.

Pin It on Pinterest

Share This